Tarife pentru ingrijire batrani

Inainte de a cauta cele mai bune tarife pentru ingrijire batrani, ne place sa credem ca impacarea cu sine este cea mai importanta, atunci cand alegeti Amici Pentru Bunici inaintea altor camine de batrani.

Si pentru a nu ne dezminti, pentru a putea tine standardul la acest nivel, este greu sa intri intr-o competitie prin preturi pentru ingrijirea batranilor, deoarece nu vrem sa facem rabat de la promisiunea de Amici Pentru Bunici, angajand personal specializat, dar carora sa nu le fie drag ceea ce vor face.

Ingrijirea specializata a batranilor si atmosfera de la noi face ca pretul pentru aceste servicii sa fie absolut decent.

Cu toate acestea tarifele pentru ingrijirea batranilor incep de la 100 de lei pe zi.

Pentru a putea face o comparatie reala cu alte camine de batrani din Bucuresti, puteti sa le propuneti o vizita la noi sau o sedere de proba de o luna de zile, la alegere, intre camere de 5 locuri, 4 locuri, 3 locuri, 2 locuri sau camere individuale .

Si pentru ca preturile nu pot fi un scop in sine pentru cei care doresc o treaba bine facuta, va invitam sa ne cunoastem si garantat facem o prietenie lunga

Contactează-ne

Vii să ne vezi!

Stim prin ce furci caudine ai trecut ca sa alegi acele camine de batrani din Bucuresti, care sa-ti preia o mare responsabilitate de pe umeri, dar fara sa regreti ca ai ales gresit.

0725 580 400 - Telefonul primului amic

Telefon

0725 580 400

Adresa cămin de bătrâni din București

Soseaua Oltenitei nr. 392, Sector 4

Email

dumitrutiti.moldoveanu@gmail.com