Servicii pentru bătrâni

Atunci când oferim servicii de îngrijire pentru bătrâni, ţinem cont de faptul că mulţi dintre ei se pot manifesta, comporta într-un mod diferit, ca nişte copii.
De cele mai multe ori diferenţa de comportament de la un bătrân la altul implicând o responsabilitate deosebită, deoarece fiecare persoană in varstă necesită tratamente speciale.

Personalul specializat in ingrijirea batranilor nu face altceva decat sa dirijeze ameliorarea comportamentului batranilor catre o stare de normalitate prin metode stiintifice de tratare si abordare.

Pentru intrebari sau studii de caz, va rugam sa nu ezitati a ne contacta.

 

Îngrijire bătrâni

Exact cum spuneam in capitolul de servicii pentru batrani, daca te ocupi de formarea unei echipe si a unui personal de ingrijire batrani foarte riguros, poti obtine rezultatele pe care noi le obtinem acum.

Unicitatea noastra este tocmai abordarea cu suflet a fiecarui caz, astfel incat sa nu mai existe o povara mare pe umerii apartinatorilor.

Nutriție bătrâni

Problema cu nutriţia bătrânilor este mult mai complexă decăt poate să pară, fiind o problemă specială deoarece poate exista un cumul de boli sau afecţiuni, coroborât cu obiceiurile de nutriţie anterioare.

Rămânând bine stabilite programele de alimentaţie pentru persoanele diagnosticate cu diferitele tipuri de diabet, regim hipo- hipersodat.

Îngrijire Alzheimer

Ingrijirea batranilor cu Alzheimer si alte demente de genul > boala Alzheimer, dementa vasculara, dementa mixta, dementa din boala Parkinson, presupune respectarea unui program de mese si gustari care sa asigure necesarul personalizat de substante nutritive, a unei igiene adecvate (dus zilnic si la nevoie), suport psihologic adecvat (incurajarea activitatilor recreative ) si neaparat supravegherea permanenta a batranilor cu Alzheimer in special, pentru prevenirea accidentelor.

Asistenta specializata accidente vasculare

Ingrijirea pacientului post AVC sau a batranilor cu deficit motor presupune respectarea unui program de mese si gustari care sa asigure necesarul personalizat de substante nutritive, a unei igiene adecvate (dus zilnic si la nevoie), suport psihologic adecvat(in scopul prevenirii instalarii tulburarii depresive, supravegherea permanenta pentru prevenirea accidentelor si tratament de recuperare a deficitelor motorii si de vorbire adecvate fiecarui caz in parte (in functie de tipul si de gravitatea deficitului).

Tratamente si metode de recuperare bolnavi varstnici

De cele mai multe ori tratamentele pentru batrani sau orice metode de recuperare pentru bolnavi varstnici, nu fac cat o vorba buna, o incurajare sau un gest frumos.

Nevoia de ocrotire sau cea de siguranta pe care noi toti o avem este mai puternica decat orice promisiune de vindecare a unui medicament si stim cu totii acest lucru.

  • asistente batrani
  • camine de batrani Popesti Leordeni
  • Ingrijire batrani
  • servicii ingrijire batrani
  • Camine de batrani
  • personal specializat ingrijire batrani
  • ingrijire Alzheimer
  • pensiune completa batrani
  • Azile de batrani
  • camine de batrani Bucuresti

Facilitățile, pe scurt

Confort total

prin amplasarea acestui camin de batrani intr-o zona linistita din Popesti Leordeni, la doar 4 Km de Piata Sudului, deci cateva minute cu masina, pentru ca se circula foarte fluent si aerul este mai curat ca-n Bucuresti

Curte spaţioasă cu grădină

bănci, bolta de struguri, pavilion şi balansoare, unde aceste spatii pentru bătrânii se transforma in relaxare sau momente liniştite cu cei dragi care le vin în vizită;

Cabinet medical pentru batrani

pentru batrani dotat la nivel de unitate de terapie intensivă, cu posibilitatea efectuării de investigaţii EKG, echipat cu pat cu articulaţii flexibile, monitor de funcţii vitale, concentrator de oxigen, aspirator oro-traheal, asistenţă medicală de urgenţă

Camere individuale

si spatioase pentru batrani sau la alegere, cu doua sau mai multe persoane

Capela interioara la etajul I

pentru servicii si slujbe religioase pentru batran

Camere cu climatizare

pentru batrani, care altfel ar fi mai expusi la imbolnaviri, daca ar fi fost doar aer conditionat

Saltele speciale

pentru batrani pe paturile pacientilor imobilizati, pentru prevenirea şi tratarea escarelor

Sala de mese

si sala de socializare pentru batrani;

Bucataria pentru batrani

care este spatioasa si gandita pentru grupuri si intretinere usoara a igienei

Igiena impecabila

urmarita permanent

Sisteme de siguranta

anti incendiu

Mobilier nou

Mobilier nou

De aceea noi punem accent pe relatia umana cu batranii si impacarea sufleteasca in primul rand si nu vom folosi imagini retusate sau inchiriate cu batrani din occident, special pomadati, ca sa dea bine in poze.

Contactează-ne

Vii să ne vezi!

Stim prin ce furci caudine ai trecut ca sa alegi acele camine de batrani din Bucuresti, care sa-ti preia o mare responsabilitate de pe umeri, dar fara sa regreti ca ai ales gresit.

0725 580 400 - Telefonul primului amic

Telefon

0725 580 400

Adresa cămin de bătrâni din București

Soseaua Oltenitei nr. 392, Sector 4

Email

dumitrutiti.moldoveanu@gmail.com