Experiența

După 5 ani de experiență în domeniul îngrijirii bătrânilor cu boli degenerative, petrecuți în Marea Britanie și Norvegia, ne-am gândit că și în România se vor putea face azile de bătrâni lângă Bucureșți la aceleași standarde.

Pentru că așa ceva nu-ți iese decât dacă ai un concept și o motivație sănătoasă, primii pași au fost să găsim locul cel mai potrivit pentru așa ceva, să-l dotăm cum trebuie și, imediat după aceea, să dăm suflet acestui concept.

După deschiderea consecutivă a două centre de îngrijire pentru bătrâni tip pensiune completă, putem spune deja că lucrurile ies așa cum ne-am dori noi pentru bunicii noștri.

Nu ne dorim decât să ne vizitați pentru a vedea zambetele sau seninătatea de pe față bunicilor aflați la noi și apoi să stați de vorba cu aparțînătorii lor.

Acesta este referențialul pe care l-am gândit noi în materie de cămine de bătrâni sau azile de bătrâni, indiferent cum vreți să le numiți și de aceea merită să ne vizitați chiar și de proba.

Meriți tot ce este mai bun în viața asistată

Contactează-ne

Vii să ne vezi!

Stim prin ce furci caudine ai trecut ca sa alegi acele camine de batrani din Bucuresti, care sa-ti preia o mare responsabilitate de pe umeri, dar fara sa regreti ca ai ales gresit.

0725 580 400 - Telefonul primului amic

Telefon

0725 580 400

Adresa cămin de bătrâni din București

Soseaua Oltenitei nr. 392, Sector 4

Email

dumitrutiti.moldoveanu@gmail.com